2024 20 aug

Praktische informatie MS Motion 2024

Het is bijna zover: MS Motion 2024! Wij kijken er naar uit jou zondag 15 september op Park Vliegbasis Soesterberg te ontbangen. 
Hierbij de praktische informatie op een rijtje:

Start- en finishlocatie:
Het terrein van Manutan, Elandlaan 2, Den Dolder.

Het programma
10.00 uur – 10:00 uur | Evenemententerrein geopend voor bezoekers
10.00 uur – 10.45 uur | Feestelijke opening door Band Brassa
10.45 uur – 10.50 uur | Uitreiking cheque 
10.50 uur – 11.00 uur | Warming-up met DJ
11.00 uur | Startschot hardlopers(10km en 5km)
11.15 uur | Startschot wandelaars (10km en 5km)
15:00 uur | Einde evenement

Kom je met het openbaar vervoer?
Vanaf treinstation Den Dolder rijdt een pendelbus naar het start- en finishterrein en terug. De opstapplaats bij het station is ter hoogte van Bistro Hero. De pendeldienst rijdt ‘s ochtends vanaf 9.30 uur tot 10.30 uur en ‘s middags van 13.00 u tot einde event.

Kom je met de auto?
Er is slechts beperkt parkeergelegenheid op het startterrein bij Manutan. Je kunt daarom het beste parkeren op de parallelweg van de Dolderseweg op aanwijzing van de geplaatste borden en de verkeersregelaars.

Kom je met de fiets?
Op het terrein kun je gebruikmaken van de fietsenstalling van Manutan. Deze vindt je direct bij de ingang van het terrein.

Ophalen startnummer & MS Motion Quiz
Op het evenemententerrein kun jij je startnummer ophalen. In deze enveloppe vind je ook de vragen voor de MS Motion Quiztocht waarmee je een mooie prijs kan winnen.

Drinken langs de route
Langs het parcours van de 10 kilometer bevinden zich twee waterpunten. Langs het parcours van de 5 kilometer is dit er één. Wij raden deelnemers bovendien aan om daarnaast zelf wat lekkers te eten en te drinken voor onderweg mee te nemen. 

Weersverwachting
Op dit moment is de verwachting dat het ongeveer 20 graden wordt met bewolking en een zonnetje. Houd rekening met het weer bij het kiezen van je outfit. Neem zoveel mogelijk drinken mee voor tijdens de loop en denk aan je zonnebrand, zonnebril en pet maar ook een jasje, mocht het gaan regenen.

Honden
Honden zijn niet toegestaan op Park Vliegbasis Soesterberg. Alleen voor hulphonden wordt bij dit evenement een uitzondering gemaakt. De honden moeten wel als dusdanig herkenbaar zijn.

De route

Ben jij benieuwd naar de route? In onderstaande afbeelding vind je zowel de route voor de 5 als ook de 10 kilometer. Langs het parcours vind je twee waterpunten. MS Motion is geen wedstrijd. Er is dan ook geen tijdswaarneming aanwezig. Uiteraard mag je de route wel opnemen op je telefoon of horloge.
 

We hebben er zin in! Jij ook?